ergte.001.jpeg

WHY Food and Cocktails

Velkommen til det eneste sted i Roskilde, som serverer vietnamesisk fusionsmad og cocktails. Retterne i restauranten er sammensat af vietnamesiske smage, men består hovedsageligt af råvarer, som kan findes i et almindeligt, dansk supermarked.

Ønsker du at få en smagsoplevelse, som ikke findes andre steder i Roskilde, så er WHY stedet. Oplevelsen kan du supplere med en hjemmelavet cocktail, som smagsmæssigt er sammensat til at passe med den mad, vi serverer i restauranten. På vores kort, finder du os også øl og vin.

Gemt bag en stor grøn port i Ringstedgade, finder du en brostensbelagt sti, der, for år tilbage, førte ind til et spillested. Det danner nu rammerne for vores restaurant.
Når du træder ind ad døren hos os, skal du føle dig velkommen, som var du gæst i vores hjem. Vi har gjort vores bedste for at skabe en atmosfære, der er hjemlig og hyggelig. Indretningen fortæller også en historie om, hvem vi er, gennem billeder fra rejser i Vietnam, bogreoler med gamle danske bøger, og lamper lavet af hatte fra Vietnam.

Ønsker du blot en hyggelig snak med et par venner over et par cocktails, har vi også indrettet lounge-områder særligt til dette.

Velkommen. Vi glæder os til at se dig.