Velkommen til det eneste sted i Roskilde som serverer vietnamesisk fusionsmad og cocktails. Vi er en restaurant som åbnede dørene i december 2015. Ejerne af restauranten er opvokset i en splittelse mellem den danske hverdag og et hjem fyldt med vietnamesiske traditioner og ikke mindst mad, og dette ligger til grund for den mad vi serverer i restauranten. Retterne i restauranten er sammensat ud fra vietnamesiske smage, men består hovedsageligt af råvarer, som kan findes i et almindeligt dansk supermarked. Ønsker du at få en smagsoplevelse, som ikke findes andre steder i Roskilde, så er WHY stedet for denne. Oplevelsen kan du supplere med en hjemmelavet cocktail, som smagsmæssigt er sammensat for at passe til den mad som serveres i restauranten, og falder dette ikke i din smag, er det også muligt at drikke vin, øl eller ikke-alkoholiske drikke til din mad.

Gemt bag en stor grøn port i Ringstedgade finder du en brostensbelagt sti, som fører indtil et gammelt spillested i Roskilde, men nu er det rammerne for vores drøm om vores helt egen restaurant. Når du træder ind af døren hos os, har vi et ønske og en drøm om, at du føler dig velkommen, som var du en gæst i vores hjem. Indretningen i restauranten bærer præg af denne vision, og vi har gjort vores bedste for at skabe en atmosfære, som for os er hjemlig og hyggelig. Indretningen af restauranten fortæller også en historie om hvem vi er, gennem blandt andet billeder fra rejser i Vietnam, bogreoler med gamle danske bøger og lamper lavet af hatte fra Vietnam.

Ønsker du blot en hyggelig snak med et par venner over et par cocktails, har vi også indrettet loungeområder særligt til dette.

Dette var en lille historie og fortælling om os, og ønsker du at få større indblik i denne eller bare en oplevelse, som ikke er at finde andre steder i Roskilde, så kom og besøg os!

signature

Fødselsdage

Vi har stor erfaring i at arrangere fødselsdage som du ønsker den, men selvfølgelig med vores råd og vejledning. Så drømmer du om at holde en fødselsdagsfest i Roskilde, hvor du er i centrum og ikke skal koncentrere dig om alt det praktiske, så ring og hør nærmere.

Selskaber

Vi tilbyder også at afholde bryllupper, receptioner, konfirmationer og hvad du ellers kan forestille dig. Vi kan tage hensyn til de fleste af dine ønsker, og på den måde skræddersy dit arrangement efter dine behov. Så skal du holde et stort selskab i Roskilde, så kontakt os.